Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Symposium Governancecode Zorg 2017 – 16 maart 2017

16 maart 2017 @ 09:00 - 17:00

‘In welk krachtenveld opereert de nieuwe governancecode? En wat betekent de nieuwe code voor mij als bestuurder of toezichthouder in de dagelijkse praktijk?’ Deze vragen staan centraal op het symposium Governancecode Zorg 2017. Dat vindt plaats  op 16 maart 2017 van 13 tot 18 uur in Houten. Het symposium is een initiatief van de BoZ, Dirkzwager en BoardRoom ZORG in samenwerking met de NVZD.

Plenair deel en twee rondes

Het symposium kent een plenair deel en twee rondes van dialoogsessies. Plenaire bijdragen komen onder meer van Kees Cools (hoogleraar corporate finance en governance TIAS, toezichthouder en lid van de eerste Corporate Governance Monitoring Commissie), Paul van der Heijden (hoogleraar internationaal arbeidsrecht Universiteit Leiden en voorzitter NVZD) en dagvoorzitter Jacobine Geel.

In de dialoogsessies wordt ingegaan op de dagelijkse praktijk van het werken met de code vanuit verschillende perspectieven: dat van bestuurders, toezichthouders, patiënten en brancheorganisaties, en het juridisch perspectief. De dialoogsessie voor bestuurders wordt geleid door Thea Heeren, bestuurder van GGz Centraal en voorzitter van de NVZD Governancecommissie.

Gegevens

Datum:
16 maart 2017
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Locatie

Houten,+ Google Maps
Deze website is ontwikkeld voor Internet Explorer 9 of hoger, werk uw browser a.u.b. bij naar een recentere versie.